smedens-hage

Kommende visning:
Tirsdag 25/6 kl. 17

Nå åpner vi dørene til byggeplassen og vår ferdigstilte visningsleilighet i bygg F. Her vil du kunne se standard og kvaliteter på kjøkken, bad, stue med mere. I tillegg er det  anledning til å kikke innom våre flotte to-etasjes Townhouse, som er under bygging. Send påmelding til: christian.foss@em1oav.no

Bo fint, trygt og godt i Smedens Hage.

 • Et variert utvalg av 3- og 4-roms boliger
 • Lave og faste bokostnader – lavt energiforbruk.
 • Romslige terrasser og balkonger, mulighet for innglassing.
 • Fine felles hageområder med eplehage og Lilleholtet.
 • Heis i alle etasjer / P-plass i garasjekjeller 


Stabekklokket – og ny E18 i tunnel

Den store fornyingen av nedre Stabekk er godt i gang. Sammen med 157 nye leiligheter i Smedens Hage, bygger Statens Vegvesen det som kalles Stabekklokket – en ny og grønn forbindelse mellom Stabekk og Fornebulandet.

Med leilighet i Smedens Hage får man en kort og trygg vei til både shopping, caféer, sjø, strender og flottet turområder. Illustrasjonen viser hvordan det nye området vil bli, når det står ferdig.

Har du spørsmål?

Har du spørsmål knyttet til f. eks. verdivurdering eller salg av egen bolig, finansiering eller leilighetene i Smedens Hage? Ta kontakt med en av oss.

Svein Gundersen / Mobil: 480 99 680
Olav Aune / Mobil: 416 50 270
Christian Fr. Foss  /  Mobil: 901 73 534

Prosjektets fremdrift

 • Salgsstart

  1. kvartal 2022
 • Byggestart

  Byggingen er i gang

 • Innflytting

  Planlagt fra desember 2024

Ønsker du å avtale et møte på vårt visningssenter

Ring Olav Aune - 416 50 270

Det nye boligområdet på nedre Stabekk

Nå bygges  157 nye leiligheter fordelt på flere mindre bygg. Her vil det bli fint å bo, med grønne og frodige hager mellom husene samt stier og gangveier som knytter hele området sammen.

Som et hjerte i prosjektet ligger Lilleholtet, med sin hyggelige eplehage og to hus. Nå skal villaen rehabiliteres og bli til et felles samlingssted for de nye beboerne. 

Alt på stell – i ny leilighet

Å flytte fra hus til leilighet betyr mindre ansvar og færre utgifter til strøm og vedlikehold. I Smedens hage får du en splitter ny leilighet og minimalt med renoveringsbehov de nærmeste 10–20 årene. Heis til alle etasjer fra innvendig garasje samt en deilig uteplass.

Noen leiligheter får utsikt mot fjorden, andre mot det hyggelige tunet – alle med gode planløsninger, valgmuligheter og flotte uteområder.

Priser

6 200 000 - 20 400 000

Soverom

2 - 3

Kvm.

63 - 146

Innflytting

Fra desember 2024

Et hyggelig nærmiljø

Pakk tursekken og legg i vei til fots eller på sykkel. På få minutter befinner du deg i et område med turstier, badeplasser og hyggelige båthavner. 

Innta en velsmakende lunsj på Strand restaurant og fortsett videre langs kyststien mot Høvik. Eller finn din favoritt piknikkplass i Nansenparken eller ute på Storøyodden. Mulighetene er mange.

Nærbutikk
30 m

Sjø og rekreasjon
Fornebu, ca. 1 km

Tog til Oslo S
300 m

Stabekk sentrum
300 m

Meld interesse for prosjektet
 

 

Ta kontakt med våre meglere

Logo