smedens-hage

TILVALG:
Benytt muligheten til å gi boligen din et personlig "touch"
– i en tidsbegrenset periode

I Smedens Hage har du flere muligheter til å sette ditt personlige preg på leiligheten. Nå som byggingen er igangsatt, iverksettes også tilvalgsprosessen der du kan velge blant ulike løsninger og produkter.

Mange som kjøper ny leilighet ønsker å benytte seg av denne fordelen. Det som ikke alle er klar over, er at flere av tilvalgsmulighetene vil forsvinne etter hvert som byggeprosessen utvikler seg. Grunnen til dette er først og fremst bestillingsfrister fra våre leverandører, som skal ha tid til å produsere og levere innenfor en gitt tidsramme.

Velg blant farger, produkter og løsninger
Tilvalg fungerer slik at du som boligkjøper skal ha muligheten til å få tilpasset din nye bolig med tanke på stil, smak og praktiske løsninger. Ønsker du andre hvitevarer på kjøkkenet? Vil du ha mer skapplass? En praktisk skyvedørsgarderobe på soverommet? Eller andre farger på veggene? 

I Smedens Hage har vi lagt vekt på at du skal kunne velge mellom flere alternativer for leiligheten uten at det koster noe ekstra. Dette gjelder følgende:

  • Velg blant to utvalgte farger på baderomsfliser
  • Velg fritt mellom 5 ulike farger på kjøkkenfronter
  • Velg mellom to farger 1-stavs eikeparkett
  • Velg blant to utvalgte farger på vegger


Bad

I standardleveransen kan du velge blant to farger på fliser som gir badet et stilrent og tidløst utseende. Vask og innredning blir hvitt og delikat, og der det er plass til vaskemaskin og tørketrommel, blir det en hel benkeplate med integrert vask. Toalett med soft-close sete og spotter i taket følger med. Som tilvalg kan du velge andre produkter og farger, og du vil få en pris på dette før du bestemmer deg.

PS: For bygg F og G har fristen for tilvalg på bad passert.

Kjøkken

På Smedens Hage har vi valgt et stramt og moderne kjøkken med slette, stilrene fronter. På benken er det valgt en slitesterk, vedlikeholdsvennlig laminatplate som vil holde seg like fin i årevis. Her finnes en rekke farger og uttrykk, og du vil garantert finne det designet som passer din stil best.

  • Velg fritt mellom 5 utvalgte farger på kjøkkenet.
  • Laminert benkeplate i 20 mm tykkelse. Velg mellom en rekke farger og design.
  • Integrerte hvitevarer; stekeovn, induksjonstopp, oppvaskmaskin, kjøleskap m/frys og ventilator med kullfilter.
  • Dimbar led-belysning under overskap.
  • Strømuttak i vegg over benkeplate.


Gulv

Når det gjelder gulv leveres det 1-stavs 14 mm. eikeparkett der man kan velge mellom to varianter uten pristillegg. Fargeprøver vil være tilgjengelig på vårt visningssenter i løpet av kort tid.


Tilvalg gir muligheter

For den som vurderer å kjøpe ny leilighet, vil det være en stor fordel å komme inn på et tidspunkt der tilvalg og tilpasninger fortsatt er mulig. Ta gjerne kontakt med megler for å undersøke dine muligheter – før fristene går ut.