smedens-hage

Våre leiligheter 

Leilighetene i Smedens Hage vil få et lyst og delikat interiør med store vindusflater og flotte balkonger, hvor sommerlivet kan nytes ute i solen. Her kan du lese mer om standard og hva som følger med når du kjøper ny leilighet. I dokumenter kan du også laste ned en mer detaljert leveransebeskrivelse.

Utvalg av leiligheter

Trinn 4 består av 36 boliger med en god miks av størrelser og planløsninger, fordelt på husene Ambolten og Smedgården.

2-og 3-roms leiligheter
Boliger for både unge mennesker og godt voksne. Dette er en smart, hyggelig og bærekraftig måte å bo på med god arealutnyttelse og lave felleskostnader. Fra 31 til 96 m2.

4-roms leiligheter
I Ambolten (hus G) finnes leiligheter for dem som ønsker de ekstra kvadratmeterne og rommene. Her er tre soverom og to bad og romslige uteplasser mot sydvest. Fra 93 til 108 kvm.

To lekre toppleiligheter
På toppen av hus G og F troner to fantastiske leiligheter på hhv. 87 og 120 kvm. Her er man for seg selv og kan boltre seg på en takterrasse på enten  80 eller 160 kvadratmeter.

Økonomisk trygghet

Å bo i nytt lønner seg. Det er høye krav til alt fra isolasjon til ventilasjon, det er tilrettelagt for alle livets faser med universell utforming og det er lenge til neste vedlikeholdsbehov.

 • Fjernvarme med balansert ventilasjon og varmegjenvinning. 
 • Lavere energiforbruk og godt inneklima året rundt.
 • Vannbåren gulvarme gir høy komfort samt vegger
  fri for skjemmende radiatorer og panelovner.
 • Gunstige felleskostnader som dekker f.eks. husforsikring, internett/TV og kommunale avgifter. Hva som skal inkluderes, er opp til sameiet å bestemme.
 • Ingen overraskende boutgifter = økonomisk trygghet

Enkelt vedlikehold

Lavt strømforbruk

Heis til boligen

Innvendig parkering

Mobilitetsordning

Kjøkkenet – boligens midtpunkt

På Smedens hage har vi valgt et stramt og moderne kjøkken med slette, stilrene fronter.

 • Velg fritt mellom 5 farger på kjøkkenet.
 • Laminert benkeplate i 20 mm tykkelse. Velg mellom en rekke farger og design.
 • Integrerte hvitevarer; stekeovn, induksjonstopp, oppvaskmaskin, kjøleskap m/frys og ventilator med kullfilter.
 • Dimbar led-belysning under overskap.
 • Strømuttak i vegg over benkeplate.

Tilvalg og muligheter

Har du allerede en idé om hvordan ditt drømmekjøkken ser ut, finnes utallige muligheter i tilvalgsprosessen med god hjelp fra kjøkkenleverandøren.

Det er ikke alle ønsker som lar seg oppfylle, men mange får vi til – enten det er den øya du ønsket, høyere skap, veggfarge eller andre kjøkkenfronter. Tilvalgsprosessen starter parallelt med byggingen, så her lønner det seg å ikke vente for lenge.

Stilig, varmt og praktisk.

Nytt, rent og flislagt bad er i seg selv en nytelse, men det er også godt å omgi seg med farger og kvaliteter som gir ro og glede.

I standardleveransen er det valgt en lys og varm farge som gir badet et stilrent og tidløst utseende. Vask og innredning blir hvitt og delikat, og der det er plass til vaskemaskin og tørketrommel, blir det en hel benkeplate med integrert vask. Toalett med soft close-sete og spotter i taket følger med.

På veggene blir det liggende 30 x 60 cm flis, på gulvet 30 x 30 cm, og i dusjsonen blir det 10 x 10 cm – alt i samme flisdesign og farge. Det gir et delikat og ryddig uttrykk, og en perfekt base du kan style slik du måtte ønske.

God morgen. God natt.

Å sove godt er viktig. Om du vil ha det mørkt og musestille eller sovne med en podkast på øret. Ha vinduet på gløtt hele året, eller få frisk luft gjennom et balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.

Noen av soverommene har direkte tilgang til privat bad og garderobe. Det blir som å rusle rundt i sin egen lille suite med ren nytelse og luksus.