smedens-hage

Kun en spasertur unna ...

I perfekt turavstand fra Smedens hage ligger Holtekilen. Her kan du nyte varme sommerdager, en tur ut med båten, en is fra caféen eller en dukkert. Vil du gå i grønnere omgivelser ligger Tjernsmyr bare en rusletur unna. Perfekt for en luftetur med hunden eller for å beskue det rikelige artsmangfoldet.

Nærbutikk
30 m

Sjø og rekreasjon
Fornebu, ca. 1 km

Tog til Oslo S
300 m

Stabekk sentrum
300 m

Stabekklokket
– en grønnere vei til blå fjord

Nå har byggingen av nye E18 startet, og det skal legges lokk over trafikken forbi nedre Stabekk. På toppen av lokket er det bl.a. planlagt et grøntområde som vil fungere som et naturlig bindeledd mellom Stabekk og fjorden. Herfra er det kun kort vei til Fornebulandet med både shopping, kafeer og mange flotte turområder og badeplasser.

Stabekk
– et nærsentrum med fristelser

Selv om Nasjonalteateret og Oslos tilbud ligger snaue ti minutter unna med tog, kan Stabekk konkurrere med en mengde gode butikker og servicetjenester. 

Spis fint på ”Den sultne mave”, nyt en god kopp kaffe og et hyggelig selskap på det velduftende bakeriet eller unn deg selv en skikkelig amerikansk barbeque. Stabekk sentrum er til å bli glad av, uansett om du trenger briller, en lyspære, noe pent til deg selv eller noe godt på bordet.

Grønn mobilitet

På Smedens hage ønsker vi å tilrettelegge for gode grønne transportvalg som vil gjøre hverdagen både enklere, bedre og mer økonomisk.

En delebil vil ha base ved Lilleholtet og en i garasjen. Det betyr at du laster ned en app og har tilgang til bil de gangene du trenger – enkelt og greit! Sykkelen parkeres enkelt foran inngangen til boligene eller tørt og fint i garasjeanlegget, hvor det også blir egne stikkontakter for lading av elsykler.

5–6 minutters gange til togstasjon og bussentral på Stabekk gjør pendlertilværelsen perfekt. Herfra går også flytoget.

Et godt sted å vokse opp

Området rundt Smedens hage er allerede et flott sted å vokse opp. Det finnes gode, velholdte lekeplasser for de minste, aktivitetsområder for de litt større og gode turmuligheter mellom det hele.

I gangavstand finnes Myraparken til ikke-organiserte aktiviteter – et yndet område for små og store barn både sommer og vinter. Her er det små fotballmål, treningsapparater og sandvolleyballbane.

Lysaker skole er for 1.–7. trinn. Ved siden av ligger Stabekk vgs. som er den eneste skolen i Asker og Bærum som tilbyr utdanningsprogrammet energi- og miljøfag.

Professor Kohts vei 79, 1368 Stabekk

Nysgjerrig?