smedens-hage

Ny 3-roms leilighet i Ambolten
– 74 kvm. med heis, garasje og romslig uteplass

Ambolten (hus G) ligger åpent og fint til i Smedens Hage. Fra balkongen i denne 3-roms leiligheten kan du la øynene hvile på den fine, grønne hagen og kjenne solen varme helt inn i sjelen.

Leilighet G102 og 202 er på 74 m2 BRA og ligger vendt mot sydvest med fine lys- og solforhold. I sommerhalvåret kan du nyte utelivet på en skjermet balkong som er på hele 12 m2 - nok plass til både spiseplass og  sittegruppe. Taket over gir deg behagelig skjerming fra solen når den står høyt på himmelen, og ly om det skulle komme litt regn – veldig praktisk! 

En planløsning med mange kvaliteter
Innvendig er rom og arealer fordelt på en smart og bekvemmelig måte. Du får en fin stue kombinert med et moderne og stilrent Sigdal kjøkken. Integrerte hvitevarer som kjøl/frys, oppvaskmaskin, komfyr og koketopp følger med. Du kan velge fritt mellom 5 ulike kjøkkenfarger og utvalgte benkeplater.

Leiligheten er videre utstyrt med et ekstra romslig "master bedroom", hvor det blir rikelig med plass for skap eller garderobeløsning. Soverom nr. 2 blir ofte benyttet til kontor og hobbyrom – eller til gjesterom når barnebarna kommer på overnattingsbesøk.

Rett over gangen fra soverommet ligger badet – godt, varmt og behagelig med vannbåren varme i gulvet. Et velfungerende bad setter standard for både livskvalitet og velvære. Løsningen med vaskemaskin og tørketrommel på hver sin side av vasken, er både praktisk og diskret, for ikke å snakke om den brede benkeplaten. Leiligheten har i tillegg et eget gjestetoalett i gangen.


Leilighetene ligger vendt mot sydvest og med utsikt til et trivelig hageområde
 Interessert?
Ta kontakt med en av våre hyggelige meglere:
Olav Aune / Mobil: 416 50 270
Svein Gundersen / Mobil: 480 99 680
Christian Fr. Foss/  Mobil: 901 73 534