smedens-hage

Hadde årets mest fornøyde boligkunder – for 9. gang!

– Å få en slik utmerkelse er et bevis på at vi utvikler, bygger og følger opp kjøperne på en ryddig og skikkelig måte, sier prosjektleder for Smedens Hage og Backe Prosjekt, Ingeborg Rønneberg. – Det gir kundene som skal kjøpe bolig en ekstra trygghet når de velger en av våre prosjekter.

KTI-undersøkelsen, som årlig utføres av Prognosesenteret, tar utgangspunkt i boligkjøperne og hvor fornøyde de er etter overtakelse av sin nye bolig. Her stilles spørsmål knyttet til alt fra arkitektur, planløsninger og stedstilpasning, til kundeoppfølging underveis og ved overtakelse av boligen. Siden 2007 har Backe mottatt utmerkelsen "Årets mest fornøyde boligkunder" hele 9 ganger, i sterk konkurranse med andre aktører i byggebransjen.

– Målinger av kundetilfredshet blir gjennomført ved to tidspunkter; rett etter overtakelse og etter ett år. På den måten får boligkundene vurdere hvor godt fornøyde de er med prosessen og oppfølgingen både før og etter overtakelse av sitt nye hjem, samt hvordan boligen fungerer i hverdagen over en lengre periode, forteller Rønneberg.

For 2022 var det spesielt tre prosjekter som hadde så høy kundetilfredshet at Backe Prosjekt fikk denne utmerkelsen. De tre prosjektene er Risørholmen i Risør, Giljehagen i Ski sentrum og Nordviken på Hamar, som alle mottok svært gode tilbakemeldinger fra de som hadde kjøpt bolig der.

– Fornøyde kunder kommer ikke av seg selv, og det ligger mye arbeid bak resultatene. Det er på en måte summen av alt våre dyktige samarbeidspartnere og vi gjør, som til slutt gir gode opplevelser for våre boligkjøpere. 

– Nå er vi i full gang med byggingen av 157 leiligheter i Smedens Hage på nedre Stabekk, hvor det er solgt over 100 enheter siden påsken 2022. At vi har både barnefamilier, voksne og eldre i kjøpegruppen viser at vi har truffet godt med konseptet om et variert og hyggelig boligområde. Nå gleder vi oss til fortsettelse og håper enda flere får lyst til å flytte til Smedens Hage, avslutter prosjektleder i Backe, Ingeborg Rønneberg.

Sondre Evjen og Bjørn Tore Hagness i Backe Prosjekt mottok prisen under det årlige arrangementet til Prognosesenteret.

Utforsk leilighetene